LABORATORI VITALAB PRISHTINË

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Puna jonë profesionale dhe me teknologjinë më të re mundësojnë përpikmërinë e rezultateve të të gjitha llojeve të analizave laboratorike
Kryejmë të gjitha llojet e analizave: Biokimike, Mikrobiologjike dhe Histopatologjike.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në LABORATORI VITALAB PRISHTINË?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.