Lounge Restaurant Boheme

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

"Boheme lounge&bar",me lokacion në lagjen Dardania l.
Vend unik me nje koncept krejtesisht tjeter ne qytetin tone,ku ju mund te shijoni ushqime me kualitet te lart e te veçant si Pasta fresh,ushqim deti,Home made e te tjera.
Sherbim korrekt dhe shum cilesor nga stafi yne profesional.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Lounge Restaurant Boheme ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.