Maxi SuperMarket

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go

Kontakt

Termat dhe Kushtet

myWorld Benefitet nuk do të llogaritën në blerjen e cigareve.

Përshkrim

Supermarketi i parë MAXI u hap në shtator të vitit 2003, për t'u zgjeruar në qytetin e Prishtinës pothuajse në çdo lagje.
Sot funksionojnë 14 pika, 3 prej të cilave funksionojnë 24 orë në ditë.
Rrjeti i Supermarketeve MAXI ofron konceptin e Supermarketit të lagjes duke reflektuar mbi nevojat e komunitetit ku operon.
Është rrjeti që nis i pari tregun 24 orë në shërbim të qytetarëve dhe është i pari që sjell në treg shërbimin e blerjeve online.
Platforma e blerjeve online MAXI E-Shop me akses të lehtë, të shpejtë dhe të sigurt

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.