Swiss Gold Clinic

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Swiss Gold Clinic eshte klinike moderne per terapi fizikale dhe rehabilitim qe posedon paisje te teknologjise se fundit te prodhuesit amerikan Chattanooga, si dhe staf profesional te trajnuar.
Me pergjegjesine tone profesionale dhe një koncept trajtimi individual ne ju garantojme pacienteve tane terapin adekuate kualitative.
Rezultatet e punes tone bazohen ne diagnostifikimin e sakte dhe perpilimin e plan programit adekuat per trajtim.
Jeni te mirepritur ne kliniken tone :)

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Swiss Gold Clinic?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.