Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Frizer Fatoni zhvillon veprimtarin per me shume se 12 vite eksperienc pune, hapet në ora 09:00 dhe mbyllet në ora 19:00.
Sherbimet : Qethje ( Haircut ), Qethje Fejd ( Special Haircut ), Qethje me gersher (Only Scissors).


NR TEL : 044-775-494

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Fatoni Hairdresser?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.