N SHPI Coffee SH.P.K.

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim


I pozicionuar ne qender te Gjilanit "N'shpi Bar & Lounge " eshte vendi ideal per te kaluar nje kohe fantastike pushimi duke shijuar ushqim te shijshem dhe sherbime fantastike nga nje staf profesional dhe shembullore ne sherbim tuajin.


Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në N SHPI Coffee SH.P.K.?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.