Restorant Anës Drinit

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Restaurant Anës Drinit ndodhet në rrugën R106 Pejë, me lokacion Radac. Karakteristikë e këtij restauranti është që në 500m largësi gjendet edhe burimi i drinit të bardhë dhe shpella e Radac-it. Nga restauranti është punuar edhe shtegu për këmbesor që shpie drejt burimit dhe shpellës. Ky shteg u emërua me emrin “Shtegu i Shendetit”.


Ne besojmë në kualitet.
Ushqime të përgatitura me kënaqësi.
Ne besojmë në kualitet dhe ju sjellim ushqime të freskëta drejt e në tryezën tuaj.


Deserte (ëmbëlsira)
Pas një darke të shijshme i vie radha një deserti të mrekullueshëm të përgatitur nga ne.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Restorant Anës Drinit ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.