Gips Dekor Agon SH.P.K.

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Historiku i kompanis " Agoni Dekor"
 
Kompania jonë "Agoni Dekor" ushtron veprimtarinë e tij qe nga viti 2004 dhe nga ky vit si një kompani fillestare kemi krijuar një përvojë shumëvjeqare.
(Kompania jonë "Agoni Dekor" ushtron veprimtarinë  e tij qe nga viti 2004 ku merret me projektimin, prodhimin dhe realizimin e kërkesave te klientëve tanë.)
 
Si një kompani fillestare që nga ai vit kemi krijuar përvojë të gjatë pune , si veprimatri të parë kishim prodhimin e dekoreve te gipsit, mirëpo gjatë hulumtimit dhe indetifikimit të nevojave që kishin klientët tanë kompania jonë vendosi te zgjerojë vijën e prodhimit duke sjellur risi në treg me makineri të avancuara për prodhimin e dekoreve nga stiropori.

Ky sukses i kompanisë "Agoni Dekor " e bënë edhe më të veçant kompaninë tonë me risit që ka sjellur në botën e dekorit për prodhimin e dekoreve nga betoni.

Qëllimi i kompanisë
Të bëhet një subjekt model që zhvillon një kuluturë të përkujdesjes ndaj klientëve duke mundësuar realizimin e ëndrrave dhe dëshirave të tyre duke ofruar dekore në mënyre efikase dhe efektive, dhe gjithnjë duke ruajtur cilësinë e shërbimeve. 


Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Gips Dekor Agon SH.P.K.?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.