Riga Pharm

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go

Kontakt

Përshkrim

Rrjeti i barnatoreve RIGA PHARM, me shërbim dhe profesionalizëm të dëshmuar, ka vendosur standarte të reja në sektorin farmaceutik të Kosovës! Duke ofruar çmimet më të lira në treg, ne funksionojmë mbi parimin që çdo klient kërkon vëmendje të veçantë! Me enterier unik, asortiman të pasur, staf të trajnuar nga profesorë ndërkombëtar, shërbejmë çdo ditë me mijëra klientë, që besojnë në këshillat tona. Para 9 viteve ishte vetëm 1 barnatore, qëllimi i së cilës ishte furnizimi i pacientëve me barëra për kujdes sa më të mirë shëndetësor. Sot këtë qëllim po e realizojnë në shumë komuna të Kosovës, duke u rritur ndër vite. Riga Pharm, çdo herë e më afër jush!

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.