Klinika Gezimi

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Qendra Gjinekologjike dhe Pediatrike, "Klinika Gezimi" ne Malisheve eshte ne qender shendetesore, nga tani ofron Cashback per te gjithe klientet te cilet jane pjese te plateformes myWorld.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Klinika Gezimi?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.