Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Tani 7% në vend të 2% Cashback E vlefshme nga 11.5.2024 në 31.5.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Casamia Lounge Bar, Coffe Food & More, gjendet ne Ferizaj ne Rr. Rexhep Bislimi, Casamia ju ofron nga tani mund te perfitoni Cashback ne konsumin qe beni ne lokalin tone, behuni pjese e myWorld!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Casamia Lounge Bar?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.