Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim


Ju mirëpresim në Caffe Zero ne Ferizaj, gjendemi në rr: Ramadan Rexhepi.
Caffe Zero ofron cilësi te mirë si ne Caffe dhe shërbim, Caffe Zero tash eshte pjese e platëformes myWorld.
Përfitoni Cashback nga çdo blerje me myWorld.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Caffe Zero?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.