Hera Rooftop - Hotel Sirius

Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Tani 8% në vend të 3% Cashback E vlefshme nga 27.2.2024 në 31.12.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Cashback dhe Shopping points llogaritën vetëm në shërbimet e Hera Rooftop dhe në Green Lounge Bar në katin e parë.
Cashback dhe Shopping Points nuk përfitohen në akomodim tek Hotel Sirisu.

Cashback and Shopping points can be collected only at the Hera Rooftop Restaurant and Green Lounge Bar within Sirius Hotel.
Cashback and Shopping points do not apply for accommodation.

Përshkrim

I pozicionuar në qendër të Prishtinës, Hera Rooftop është poashtu një vend i shkëlqyer për darka dhe dreka.

Çdo përvojë në Hera Rooftop është unike, ashtu si edhe shërbimet speciale që ky ambient ofron. Përveç pamjes fantstike nga çatia e Hotel Sirius dhe menus së pasur, nga tash, në Hera Rooftop mund të përfitoni deri në 8,5% Cashback nga çdo vizitë e juaja.

Hera ofron një menu të pasur plot specialitete bashkëkohore të përgatitura nga shef dhe staf të përpikët. Për adhuruesit e verërave franceze, në Hera ofrohen verërat unike nga rajoni i Bordeaux si dhe pije të ndryshme me cilësi të lartë.

Pamja unike e qytetit, ushqimi të përgatitur nga shef me përvoje shumëvjeçare, verëra të cilësisë të lartë dhe 5% Cashback janë ato që e bëjnë Hera Rooftop një vënd ideal për ju dhe të dashurit tuaj
 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hera Rooftop - Hotel Sirius?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.