Etno Restoran Ambient

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback + 10% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Etno Restoran Ambient nudi raznovrstan izbor tradicionalnih balkanskih i internacionalnih specijaliteta koji uz prijatno osoblje i enterijer u etno stilu stvara jedinstven osećaj relaksacije. 
Dobro nam došli!

--
Etno Restoranti Ambient ofron një përzgjedhje të gjerë të specialiteteve tradicionale ballkanike dhe ndërkombëtare që, së bashku me stafin e këndshëm dhe ambientet e brendshme të stilit etno, krijon një ndjenjë unike relaksi.
Jeni të mirë se ardhur!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Etno Restoran Ambient?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.