ES medica

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

arnatorja "Es medica" ju ofron shërbim profesional me cilësi të lartë për të gjitha problemet dhe problemet tuaja shëndetësore. Ne ofrojmë një përzgjedhje të madhe të ilaçeve komerciale, kozmetikës mjekësore dhe estetike, shtojcave ushqimore, produkteve bimore, mjeteve mjekësore dhe më shumë. Ekipi ynë i ekspertëve është në dispozicionin tuaj për këshilla dhe pyetje.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ES medica?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.