Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Forum food&coffe është një ndër kafet më të mira në Mitrovic, me një hapsirë të hapur dhe pjesë të brendshme një tërësi unike dhe shum moderne. FORUM food&caffe ka cilësi të mir si në Kafe, ushqim, dhe desert me cilësi shum të mir. Forum tash edhe me benefit të platformës myWorld. Përfiton nga çdo visit në Forum food&caffe  me aplikacionin myWorld.   Ju mirëpresim!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në FORUM?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.