Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Verbona Sh.p.k. u themelua ne vitin 2018 si kompani e organizuar si shoqeri me pergjegjesi te kufizuara.  Veprimtaria kryesore e kompanise eshte shitja me pakice dhe shumice e kozmetikes, ndersa si veprimtari dytesore ka edhe shitjen me pakice te aksesoreve dhe bizhuterive. Kompania operon ne Ferizaj, ne rrugen Deshmoret e Kombit, ne qender te qytetit, ne Shesh. Verbona merret me shitjen  e brendeve te ndryshme te makeup-it, parfumeve dhe produkteve te ndryshme per kujdes ndaj lekures. Gjithashtu, merret edhe me shitjen e aksesoreve te ndryshem dhe bizhuterive. Muajin e kaluar kompania ka nenshkruar nje marreveshje perfaqesimi me nje kompani turko-franceze dhe tash eshte distributor ekskluziv per Kosove per brendin e kozmetikes Gizzene, nje brend turko-francez me kualitet shume te larte. Kompania ka si qellim kryesor shitjen e produkteve kualitative me çmime konkurruese ne treg dhe te perballueshme per klientet dhe te ofroje nje sherbim ne nivelit me te larte per klientelen e vet. Partneriteti me platformen myWorld do te sjell edhe nje perfitim me te madh per klientelen tone me ane te se ciles do te ofrojme produkte te ndryshme me çmime te arsyeshme dhe nje perfitim shtese per klientet tane qe e shfrytezojne platformen myWorld si dhe at ate cilet do t’i bashkengjiten ne vazhdimesi kesaj paltforme.  

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Verbona?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.