OPTİMUM MARKET

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

OPTIMUM sh.p.k eshte themeluar ne vitin 2014. Hapesira qe operon eshte 800 meter katrore. Tek ne mund ti gjeni artikuj ushqimore, higjienike, parfumeri, librari, ngjyra dhe llaqe,artikujt per kuzhine dhe dekorative. Gjicka ne nje vend.  Perfitoni me myWorld Card nga cdo blerje e juaj tek Optimum! Ju mirepresim ne Prizren

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në OPTİMUM MARKET?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.