TE LULI fast food

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Te Luli është një ndër Fast Food dyqanet më të njohura në Mitrovicë. Tek ky Fast Food dyqan shërbehen ushqime të ndryshme. Fast Food Te Luli ka një hapsirë moderne dhe shërbim profesional, si dhe ushqime shumë të shijshme dhe cilësore për klinetët. Duke u referuar biznesit Te Luli është një ndër bizneset gastronome më të mira në rrethinë. Tani, tek Te Luli mund të përdorni kartelën tuaj MyWorld dhe të përfiton Cahsback dhe Shopping points nga cdo vizit e juaja.  "Eat Drink and Be Happy".   Ju mirëpresim.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në TE LULI fast food?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.