Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Go Clean është kompania e specializuar në ofrim të shërbimeve të pastrimit të detajuar të auto-mjeteve me kualitet të lartë dhe përvojë të veçantë që i përgjigjet kërkesës së klientit. Tash edhe me bashkimin e platformës MyWorld klientat do të përfitojnë Cahsback dhe Shopping points nga çdo vizitë.  Ju mirëpresim!  

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Go Clean?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.