Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Moda, bukuria dhe përkushtimi për pamjen tuaj të përsosur janë pjesë e karakterit tonë që kujdeset për ju! Zgjedhje e shkëlqyeshme e modës moderne për femra, për të gjitha rastet dhe festimet tuaja të rëndësishme, tekstilit dhe kepucave (veshmbathjeve). Ne ju presim! Përfitoni Cashback dhe Shopping points nga çdo blerje tek NO LIMIT përmes platformës apo kartave myWorld!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në NO LIMIT ?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.