City.SA SH.P.K

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet


detergjente, tel, enë, inox, City

Përshkrim

City Saa Kompani që nga Viti 2000 që mirret me prodhimin e më shum se 1500 Artikuj, si  Detergjenteve, Telit për Enë INOX , Pipave të letres, Qantave Të letres, Letrës së gatimi, Leterve të lagur,  Dorzave të prodhimeve vendore. City Saa Kompani edhe me benefit të platformës myWorld. Përfiton nga çdo visit në City Saa Kompani me myWorld card aplikacionin.   Ju mirëpresim!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në City.SA SH.P.K?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.