Market Shqipdoni

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Shqipdoni Market është një dyqan i shitjes me pakicë brenda të cilit ofrohet një gamë e zgjedhur e mallrave të konsumit, nga prodhues vendas ashtu edhe prodhues të huaj, artikuj ushqimor, pemë dhe perime të freskëta, që ju nevojiten çdo ditë dhe shumë produkte të tjera ku cilësia është e garantuar me artikuj të zgjedhur. Marketi ynë ofron shërbim të shpejtë që të kurseni kohë dhe ofron zbritje të shumta. Mikëpritja dhe kujdesi është ajo që ofronet tek ne, kryesisht me fokusin tek konsumatorët dhe nevojat e tyre. Çdo ditë kompania ynë po zgjeronë asortmantin e saj e poashtu do hapë veprimtari të reja.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Market Shqipdoni?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.