rentalcars.com

Cashback & Shopping Points në rentalcars.com

  • 2% + 1,5 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar Blerje nga Interneti

Terme dhe Kushte të rentalcars.com


All sales will be shown in Euro.
Pending time for Member Benefits may be up to 365 days for this particular Loyalty Merchant. Për këtë Kompani partnere besnikërie, Përfitimet tuaja nga blerja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjoforma standarde e fitimeve për këtë Kompani partnere.

E rëndësishme!
Para se të bërë blerjen tuaj, ju lutem sigurohuni që shfletuesi juaj ka sakta settings cookie . Ju mund të gjeni të gjitha informatat kyçe për pazar në internet në Fakte !

Mbi rentalcars.com

Rentalcars.com is the world’s biggest online car rental service, arranging over 7.1 million rentals a year in over 46000 locations worldwide. With customers in 169 countries, we have a truly global user base, which we support through a website available in 40 languages and multiple currencies. All of our customers have access to multilingual support by phone or email.

Rentalcars.com deals with all the major car hire companies around the world checking which local supplier is offering the best prices for the car you want on the date you need it whilst ensuring everyone we deal with offers a great level of service.

We have achieved all this by staying true to the basic principles on which Rentalcars.com was first founded.

We want to ensure our customers have access to worldwide car hire services at the lowest possible prices so that you could not only save time by dealing with just one company but could also have confidence that they are getting excellent value for money as well as great service.

Besnik Merchant ID
109000371

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në rentalcars.com?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.