travelWorld.com

Përfitimet tuaja në travelWorld.com

  • 15% Cashback Deal* For selected properties only Tani 15% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 20.12.2023 në 31.12.2024
  • 4% Cashback + 6% në të gjithë çmimin e rezervimit: Hotele & Fluturime
  • 8% Cashback Deal* For selected properties only Tani 8% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 20.12.2023 në 31.12.2024
  • 10% Cashback Deal* For selected properties only Tani 10% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 20.12.2023 në 31.12.2024
  • 12% Cashback Deal* For selected properties only Tani 12% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 20.12.2023 në 31.12.2024
  • 20% Cashback Deal* CashbackDeal5 Tani 20% në vend të 4% Cashback E vlefshme nga 24.7.2023 në 31.12.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet travelWorld.com

Vërejtje se blerja juaj do të regjistrohet vetëm nëse llogaria juaj travelWorld është e lidhur me llogarinë tuaj myWorld (butoni "myWorld" në dritaren e hyrjes). Adresa e emailit e përdorur duhet të jetë e njëjtë për travelWorld dhe myWorld. Nëse përdoren adresa të ndryshme emaili, blerja nuk do të regjistrohet dhe, si rrjedhojë, nuk do të rimburssohet. Këto dy llogaritë gjithashtu mund të lidhen retrospektivisht. Blerja juaj do të rimburssohet brenda një periudhe 6-mujore.

Rreth travelWorld.com

“Udhëtimi juaj është udhëtimi ynë”

Plazhe të bardha me rërë, male me borë ose qytete mahnitëse – kush nuk ëndërron për këto gjëra? Ndoshta edhe jeni në kërkim të një hoteli të bukur për udhëtimin tuaj të radhës për punë? travelWorld e ofron këtë madje edhe më shumë. Platforma online për rezervim travelWorld dhe aplikacioni përkatës ju hapin një botë të plotë të mundësive për udhëtim. Në këtë kohë, vetëm më janë mbi 2 milion hotele dhe akomodime nga e gjithë bota. Së shpejti do të vijojnë më tepër oferta dhe shërbime.

Përse travelWorld.com?

Si një komunitet udhëtimi i bazuar në anëtarë, travelWorld mund të ofrojë një përzgjedhje të gjerë dhe shpesh çmime më të mira – të besueshëm në moton "Better than best price (Më mirë se çmimi më i mirë)." Për të bërë këtë, kompania punon drejtpërdrejtë me ofruesit më të njohur botëror të akomodimit.

Përfitimet  

Përzgjedhje e gjerë

2 milion akomodime të ndryshme në gjithë botën – ofertë vazhdimisht në rritje

Shpejtë dhe lehtë

Rezervoni në 3 hapa të lehtë me konfirmim të shpejtë të rezervimit

Çmime të volitshme

Çmime më të ulta për shkak të komunitetit të mbyllur, nuk ka pagesa për rezervim ose kartë të kreditit

Cilësi

Vlerësime të akomodimeve  të përmbledhura qartë në bazë të mijërave të mysafirëve

About us

travelWorld consists of an international team of technology and travel experts. In our subsidiaries in London, Vienna and Warsaw, we are working diligently to make our innovative travel booking platform a global player in the travel market.

‘The best accommodation at the best prices including Cashback & Shopping Points

The innovative booking engine also offers its members the advantages of joining one of the largest loyalty programs in the world in order to save extra money. In just a few steps you can book your favourite accommodation via the website or the mobile app. myWorld customers receive 2% cashback and shopping points with every booking.

Constantly changing top deals

myWorld members can redeem Shopping Points at travelWorld or even pay with their Cashback credit. Constantly changing shopping point deals in selected accommodations ensure a varied offer. For customers who have Benefit Vouchers, travelWorld offers so-called Benefit Deals. Whether shopping points or benefit deals, we will help you save so that you can really enjoy your next trip.

ID e Kompanisë Partnere
107905

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në travelWorld.com?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.