myWorld eVoucher

Cashback & Shopping Points

  • Përfitimet jepen vetëm kur myWorld eVoucher është marrë

Përshkrim

myWorld eVoucher ju ofron mundësi të shumta për të bërë porosi me myWorld. Për shembull, Ju mund të bëni një porosi të eVoucher në çdo kohë, edhe nëse nuk keni kartën tuaj të debitit/kreditit me vete në atë kohë.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.