27.3.2024

НОВО: Cashback Countdown

Искусете ја радоста на шопинг со myWorld, каде што со секое купување доаѓаат Cashback и Shopping Points. Ние не само што ви ги обезбедуваме овие фантастични benefits, туку и работиме напорно за да се осигураме дека вашето шопинг искуство е пријатно, транспарентно и лесно наградувачки. Возбудени сме да ви претставиме фантастични вести: за сите ваши купувања направени од денес па натаму, следењето на вашиот Cashback никогаш не било полесно - без разлика дали купувате кај локалните партнери или уживате во удобноста на онлајн купувањето.

15 days Уживајте во Cashback 15 дена по пазарувањата направени кај локалните Partners
Кога пазарувате кај локален Partner, вашиот Cashback ќе се кредитира 15 дена откако ќе биде потврдено купувањето.
30 days Уживајте во Cashback 30 дена по купувањето кај Онлајн Partners
За онлајн купување, вашиот Cashback ќе се кредитира 30 дена* откако ќе биде потврдено самото купување.

Љубопитни сте точно кога вашиот Cashback ќе биде кредитиран? По добивање потврда за купување направено кај нашиот Partner, проверете го самото купување во преглед на купувања на вашиот профил на myWorld App или на myworld.com. Таму ќе ги најдете информациите со точно одбројување до кредитирање на вашиот Cashback.

Дали сте возбудени што ќе започнете лесно да го следите вашиот Cashback? Купувајте кај нашите Partners и со нетрпение очекувајте го вашиот Cashback.

ПРОСОВЕТ:
Водење на табелата за вашиот Cashback најлесно е со myWorld App.
  1. Преземете ја апликацијата
  2. Пријавете се за добивање Push Notifications
  3. Купувајте кај нашите myWorld Partners
  4. Проверете го статусот на купувањето
  5. Очекувајте го вашите шопинг Benefits

App Store

Подготвени сте за одбројување до вашиот Cashback?


*Кај Partners за патувања важат посебни услови . Детали за соодветното купување може да се најдат на страната за детали на пазарувања.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.