20.9.2021

myWorld Plug-in, Добивај секогаш Cashback!

myWorld Plug-in е практична алатка којашто е додадок адаптиран за интернет пребарувачите Firefox, Chrome и Safari, со цел купувачите секогаш да бидат во тек и никогаш да не пропуштат некоја од шопинг придобивките.

Оваа алатка ги информира купувачите кога „гуглаат” дали продавницата којашто ја пребаруваат е трговски партнер и автоматски ве поврзува да пазарувате со myWorld платформата и да добивате предности.

Како купувач преку најголемата заедница за добивање бенефиции - myWorld, Вие на овој начин имате безброј можности за пазарување.

Со секое пазарување кај онлајн трговските партнери, добивате Cashback и Shopping Points.








* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.