Пазарувај. Скенирај. Профитирај.

Добијте ги вашите Benefits од myWorld по секое купување кај локален партнер. Со Scan & Go можете удобно да ги скенирате вашите сметки со вашиот паметен телефон и да ги поднесете.

Регистрирајте се сега бесплатно.

Како функционира

Откријте колку е лесно да добивате Cashback и Shopping Points со Scan & Go

Отвори Scan & Go Одбери Партнер Скенирај сметка Проверете ги податоците Поднеси сметка

Чекор 1

Отвори Scan & Go

Отвори ја myWorld App и оди на Scan & Go

Чекор 2

Одбери Партнер

Изберете го вашиот партнер од паѓачкото мени или пронајдете го преку иконата за пребарување

Чекор 3

Скенирај сметка

Скенирајте ја потврдата за купување директно во myWorld App

Чекор 4

Проверете ги податоците

Проверете ги податоците за купувањето и уверете се дека сè е точно

Чекор 5

Поднеси сметка

Поднесете ја вашата сметка и проверете го статусот на вашето купување

Вашите Benefits

Scan & Go - лесно, наградувачко и транспарентно

  • Лесно и едноставно

    Можете да ја поднесете вашата сметка директно по купувањето преку myWorld App

  • Cashback и Shopping Points

    Добијте Cashback и Shopping Points за секое купување кај локалниот партнер на myWorld.

  • Целосна транспарентност

    Проверете го статусот на вашето купување кај локалниот партнер во секое време

Вашите Benefits
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.
; ; ;