Шопинг со eVoucher

watch
 
Cashback App во App Store Cashback App во Google Play
Платете и профитирајте за неколку секунди со eVoucher

Шопинг со eVoucher:
Платете и профитирајте за неколку секунди!


Со нашиот eVoucher, го правиме шопингот со предности уште поедноставен, помобилен и побрз за Вас.

Обезбедете си го сега Вашиот eVoucher во Cashback App и искористете го веднаш при купување - брзо и без компликации!

Вашиот Cashback и Shopping Points Ви се кредитираат директно при нарачката на eVoucher.

Совет: подарете го Вашиот ваучер и израдувајте некого Потребно е само да ја препратите pdf верзијата на купениот eVoucher. Верзијата pdf можете да ја најдете во Cashback App под „Мои eVoucher & Deals - Мои eVouchers“ или на Интернет страницата во Вашиот профил под "Мои купувања" .
 

Cashback App - директно доeVoucher за време на шопингот


Многу брзо и едноставно си го обезбедувате посакуваниот eVoucher за време на шопингот, а ќе можете веднаш и да го искористите:
1.

Инсталирајте Cashback App


Земете ја бесплатната Cashback App за iOS во App Store или за Android во Google Play Store.
Cashback App во App Store Cashback App во Google Play
Инсталирајте ја бесплатната Cashback App
2.

Нарачајте eVoucher


Изберте ја иконата за eVoucher во App и нарачајте си го посакуваниот eVoucher.
Нарачајте eVoucher преку Cashback App
3.

Платете за eVoucher


Платете го Вашиот eVoucher едноставно со кредитна картичка
Со кредитна картичка веднаш се плаќа eVoucher-от.
4.

Искористете eVoucher


По завршувањето на нарачката, можете веднаш да го искористите Вашиот eVoucher при купувањето, благодарение на Cashback App.
Искористете eVoucher при купување
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.