MotoGP™ Ticket Shop

Вашите придобивки на MotoGP™ Ticket Shop

  • 3,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во MotoGP™ Ticket Shop

Ве молиме, пред купувањето осигурајте се дека Вашиот прелистувач е соодветно подесен за cookies. Сите други важни информации на тема Online Shopping ќе ги најдете во ЧПП.
Ве молиме, за секој случај, прочитајте ги ЧПП и правилата на порталот за книжење.
Вашата влезница може да Ви се достави по пошта само еден месец пред трката. По овој период, сите влезници ќе мора да се подигнат на самата локација на Voucher Exchange Point.
Нема рекламација за влезниците купени преку MotoGP™ Ticket Shop.
Резервацијата на седиштата се врши автоматски, веднаш штом се заврши трансакцијата. Влезниците се издаваат на самата локација, а тимот на MotoGP™ нема влијание врз нумерирањето на седиштата. Ако сте ги нарачале влезниците преку различни прокнижувања, имате можност да ги поврзете седиштата една до друго. Во вакви случаи, Ве молиме обратете се директно до тимот на MotoGP™.
За сите други прашања, тимот на MotoGP™ Ви е на располагање во секое време. Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

За MotoGP™ Ticket Shop

Во официјалниот MotoGP™ Ticket Shop можете да си обезбедите влезници за сите MotoGP™ трки во сезоната.

MotoGP™ е симбол за возбудлива акција, најголема прецизност и најмодерна технологија на две тркала. MotoGP™ не е само најстариот светски турнир мотоциклизам, туку отсекогаш бил сметан за кралската класа на овој спорт.

Предности од пазарувањето за фановите на мотоциклизмот

Организаторите на MotoGP™ знаат колку се важни фановите за успехот на серијата трки. Фановите се тие, кои со својот ентузијазам на пистата, ја креираат атмосферата и прават викендот со трки да биде нешто неверојатно. MotoGP™ Cashback Програмата сака да им оддаде признание за оваа долгогодишна поддршка. Сите верни фанови имаат безбројни предности за Shopping: до 5% Cashback и Shopping Points за Deals со секое купување кај Трговски партнер - и тоа бесплатно. Обезбедете си ги и Вие овие предности!

 

ID на Трговски Партнер
909000375

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MotoGP™ Ticket Shop?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.