Вашите придобивки на MotoGP™ Store

  • 5% Cashback + 15% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во MotoGP™ Store

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За MotoGP™ Store

MotoGP™ Store е официјалниот MotoGP™ Online Shop. Тука ќе ги најдете сите официјални Merchandising артикли на MotoGP™ тркачите (како на пр. V. Rossi, J. Lorenzo или M. Márquez) како и голем избор на други фан производи. Можете да стигнете до производите што ги посакувате преку пребарувањето на артикли или преку многубројните категории производи како облека, опрема за мотори, дополнителна опрема, накит, книги и уште многу други... Сѐ што посакувате со само еден клик!

ID на Трговски Партнер
909000328

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MotoGP™ Store?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.