Вашите придобивки на zChocolat.com

  • 7% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во zChocolat.com

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

За zChocolat.com

zChocolat.com has been rated "Top 5 Chocolate Gifts" by the Food Network and "Best Lesser Known Gift Site on the Net" by the Wall Street Journal. We deliver the World's premier chocolates worldwide by DHL to 244 countries. Our chocolates are hand-made by Pascal Caffet, world champion chocolatier.

ID на Трговски Партнер
449000065

Не можете да ја најдете вашата нарачка од zChocolat.com?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.