Вашите придобивки на extrem.mk

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во extrem.mk

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

За extrem.mk

Фирмата ЛОТУС Дооел со досегашното 25 годишно искуство на Пазарот со Лична Заштитна Опрема, со гордост Ви го претставува вебшоп EXTREM кој опфаќа широка палета на Спортска Облека со врвен Квалитет од Чешката Фирма CANIS (CXS).

Во нашата Понуда ќе најдете облека, обувки и опрема по ваш вкус, за сите ваши Спортски и Аутдоор активности. Од лежерни колекции за прошетки, возење велосипед, вежбање, кампување до поспецијализирани артикли и опрема за сериозни активности во планински услови.

Производите на CANIS (CXS) се познати и признати по својот квалитет Ширум Европскиот Пазар, па така и кај нас се веќе прифатени од Голем број на Задоволни Корисници Добредојдовте во светот на Спортот и здравиот начин на живот, Во правец кон нови предизвици и незаборавни авантури.

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100065587057363
Instagram: https://www.instagram.com/extrem_mk/


mob:  +389 76 24 55 64
+389 78 24 55 64
tel: +389 43 234 571
email: office@lotus.mk

ID на Трговски Партнер
369000330

Не можете да ја најдете вашата нарачка од extrem.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.