Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

  • Контакт
  • Интернет / Социјални медиуми
  • Важно!
    Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
  • ID на Трговски Партнер
    369000317

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

Опис

Урбан Небула (www.urbannebula.mk) е нова, модерна и урбана онлајн продавница каде покрај детска, машка и женска облека, може да најдете и производи од рачна изработка, разни додатоци и постелнини.

Квалитетот на производите како и задоволството на нашите купувачи се на прво место.

Се трудиме да бидеме оргинални во изборот на продукти, вклучувајќи и понуда на македонски производи со препознатлив квалитет.

Желбата да се биде поразличен, пропратена со потребата да се биде во тренд и во тек со новитетите кои ги носи модерното време беа повеќе од доволни Урбан Небула од идеја да прерасне во реализација.

 

Зошто онлајн продавница?

Брзиот животен стил, немањето на квалитетно време за себе како и за нашите најблиски, бара промени во начинот на купување. Апсолутно се согласуваме дека купувањето директно во продавница си има своја убавина, но веруваме дека можноста за онлајн купување е повеќе од  потребна. Посебно  онлајн купување какво што нуди Урбан Небула -  со јасно дефинирани услови за  начините на доставување на производите, цена на доставување,  можност за подигнување од локација, едноставно враќање на производ, можност за плаќање со картичка и плаќање во готово при достава, како и редовна понуда на примамливи акции и попусти.

 

Зошто Урбан Небула да биде  Вашиот избор ?

Затоа што кај нас купувачот е секогаш во право.

Затоа што  Урбан Небула го цени, како вашето време, така и вашите пари.

Затоа што нудиме поразлични, модерни и квалитетни производи кои ќе  можете да ги најдете само кај нас.

Затоа што постојано се грижиме да имаме активни акции, попусти и промоции за сите купувачи.

Затоа што …. Оставаме на Вас да ја посетите  нашата онлајн продавница и да откриете сами.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од UrbanNebula.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.