PZU Apteka DNA ANNI FARM

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

  • Контакт
  • Важно!
    Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
  • ID на Трговски Партнер
    369000316

Услови


Доставата е за 48 до 72 часа. Доставувачот ќе Ве контактира на телефонскиот број што е за контакт за прецизирање на времето за достава. Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Опис

Аптеки ДНА АННИ ФАРМ постојат повеќе од 10 години на нашиот пазар, со мисија за хумана и професионална услуга на своите клиенти и пациенти.

Лоцирани на 2 локации во Скопје:
– ДНА Анни Фарм Хром – ул. Исаија Маџовски бр. 44
– ДНА Анни Фарм Аеродром – Капитол Мол приземје

Работиме на усовршување на своите знаења и воведување на светските аптекарски стандарди, ДНА АННИ ФАРМ – Бети Аптека е напредна програма за соработка базирана на искуствата на локалните традиции и најсовремените трендови во развојот на аптекарската практика. Општата цел кон која се стремиме е аптека целосно ориентирана кон клиентот и неговите потреби.

Цел
Да помогнеме искрено и со целото наше знаење и професионалност во правиот избор на производ потребен за нашиот клиент.
Подобро да спречиш, а не да лечиш.

Визија
Здрави, ведри и задоволни клиенти од професионалната услуга на тимот на ДНА Анни Фарм.

Мисија
Будење на свеста дека превенцијата на нашето здравје е најдобрата инвестиција во нашиот живот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU Apteka DNA ANNI FARM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.