Вашите придобивки на Testclear.com

  • 4% Cashback + 8% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Testclear.com

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

За Testclear.com

Testclear is an industry leader in drug testing solutions which has been operating for 23+ years. We sell only proven solutions to help individuals pass drug tests worldwide.

ID на Трговски Партнер
369000303

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Testclear.com?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.