Вашите придобивки на Knock Knock

  • 1% Cashback + 8% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Knock Knock

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Knock Knock

The Who’s There Group was formed in January 2018 to create one kick-ass umbrella for the team* behind Knock Knock and Emily McDowell & Friends.   We work together to create books, gifts, and cards to celebrate our very real lives, hearts, and funny bones.   Knock Knock is an independent maker of clever gifts, books, and whatever else we can think up. Our mission is to bring humor, creativity, and smarts to everyday life. Knock Knock’s crackerjack in-house team creates products and develops books from the ground up—as well as collaborating with outside authors, bloggers, and other creative types. Whether producing sticky notes or a volume of thoroughly researched nonfiction, we happily dispense irreverence, wordplay, and wit to folks around the globe.

ID на Трговски Партнер
369000293

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Knock Knock ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.