Вашите придобивки на Alibaba

  • 1% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Alibaba

Би сакале да Ве известиме дека можат да поминат и до 72 часа пред купувањето да биде евидентирано во Вашиот кокпит.

Исто така, Ве молиме да бидете трпеливи бидејќи за некои трансакции да бидат верифицирани може да се потребни повеќе од 90 дена.

Кај овој Трговски Партнер не постои можност за накнадно евидентирање на членските предности доколку купувањата не се веднаш евидентирани.
Ве молиме прво да ја проверите Вашата системска конфигурација. Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

За Alibaba

Launched in 1999, Alibaba.com is is the world's largest B2B global trade marketplace and the leading provider of online marketing services for importers and exporters. They have tens of millions of products, including Consumer Electronics, Apparel, Beauty & Personal Care and so on. The CPS Affiliate Program is free and easy to join. Alibaba buyers are from more than 200 countries & regions and one buyer value can reach to $200.

ID на Трговски Партнер
369000288

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Alibaba?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.