Cashback и Shopping Points во Easyrentcars

  • 2% + 1 Вкупно на набавката (нето сума)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 150 USD.
  • ПРИФАЌА Online продавница

Услови и Правила во Easyrentcars

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!

За Easyrentcars

We serve road trip travelers from different countries by working with car rental companies all over the world, from household-known names to small local specialists, to bring customers the cars, choices and deals that make a difference to every trips.

We are EasyRentCars.com, a trusted car hire online platform operated by Easy Tour International Limited. EasyRentCars is dedicated to making car hire online as easy as possible. We are experienced car hire specialists providing online services for car hire at over 200 countries, covering 100,000+ locations worldwide.

ID на Трговски Партнер
369000262

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Easyrentcars?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.