Вашите придобивки на 360TotalSecurity

  • 5% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во 360TotalSecurity

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За 360TotalSecurity

Beijing Qihu Keji Co. Ltd. (Qihoo 360) is a leading Chinese Internet platform company with a large and active user base. At the end of June 2014, we had about 496 million monthly active Internet users, according to iResearch.

Recognizing security as a fundamental need of all Internet and mobile users, Qihoo 360 built a large user base by offering comprehensive, effective and user-friendly Internet and mobile security products. Qihoo 360 strives to provide services that protect users' computers and mobile devices against malware and malicious websites.

Our products and services are supported by our cloud-based security technology, which we believe is one of the most advanced and robust technologies in the Internet security industry.

On the PC platform, Qihoo 360 offers 3 important products for users to safely access the Internet: web browser, app store and search engine. Qihoo 360 also provides two important Internet access points on the mobile platform: mobile web browser and app store.

Qihoo 360, with its large customer base, derives its income from advertisements and other value added services.

Qihoo 360 is one of top three Internet companies measured by user base.

ID на Трговски Партнер
369000253

Не можете да ја најдете вашата нарачка од 360TotalSecurity?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.