Вашите придобивки на tvc-mall.com

  • 3% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во tvc-mall.com

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За tvc-mall.com

shenzhen Zhenzhi Technology Co. Ltd., founded in July 20th, 2008, is a cross-border e-commerce company which is mainly specialized in mobile phone accessories products wholesale, and with the expansion of electronic products and related accessories. After ten years of development, its online shopping website www.tvc-mall.com has become the leading and preferred platform in the wholesale industry of mobile phone accessories, and so achieved scale, professional and global operation.

 

ID на Трговски Партнер
369000252

Не можете да ја најдете вашата нарачка од tvc-mall.com?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.