Вашите придобивки на Nature Journal

  • 5% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Nature Journal

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Nature Journal

Nature Research is here to serve the research community by publishing it's most significant discoveries—findings that advance knowledge and address some of the greatest challenges that we face as a society today. Our journals publish not only primary research but also reviews, critical comment, news and analysis.

From Nature—the leading international weekly journal of science first published in 1869—to selective subject-specific subscription journals including Nature Genetics and Nature Physics and broad open-access journals such as Nature Communications and Scientific Reports, there is a home for your research within our family of journals. We're committed to providing more options for authors in the open access arena too. In early 2018, three new high-quality, selective, open access multidisciplinary journals—Communications BiologyCommunications Chemistry and Communications Physics—published their first papers. Our Nature Reviews titles showcase authoritative, accessible and significant review content. High-quality graphics and enhanced content provide context and explanation, whatever your discipline.

Every month, nine million people read news, analysis and commentary on nature.com. We are committed to developing the next generation of scientists through our backing for the Nature Awards for Mentoring in Science, the John Maddox Prize for Standing up for Science and the Nature Research Awards for Inspiring and Innovating Science.

Part of Springer Nature, Nature Research has principal offices in London, New York, Berlin, Shanghai and Tokyo, and offices in cities worldwide.

ID на Трговски Партнер
369000244

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Nature Journal?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.