Вашите придобивки на Movavi

  • 5% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Movavi

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Movavi

Movavi offers a wide variety of multimedia programs that help you have fun with your videos, music, and photos on any platform and any device. We develop easy-to-use and powerful software that inspires people to edit, enhance, and share their content.

Since its establishment in 2004, Movavi has grown from a startup run by a small group of enthusiasts to an international business with over 300 employees. Our ever-expanding range of products is sold in more than 150 countries.

ID на Трговски Партнер
369000243

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Movavi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.