KaterinaAngelovska.mk

Вашите придобивки на KaterinaAngelovska.mk

  • 2% Cashback + 5% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во KaterinaAngelovska.mk

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За KaterinaAngelovska.mk

КАТЕРИНА АНГЕЛОВСКА
Амбасадорка на позитивната мисла, тренерка за личен развој, мотивациска говорничка и авторка.

 

Програмата за личен развој по која ја препознаваме Катерина Ангеловска е базирана според принципите за успех по методот на Jack Canfield. Оваа програма е фокусирана на професионален и одржлив развој. Во соработка со секој учесник, Катерина помага во процесот учесниците на нејзините работилници да ја пронајдат личната креативност, да ги препознаат и остварат сопствените цели, мисија и визија, да ги подобрат сопствените потенцијали и ефикасноста на личните перформанси.

ID на Трговски Партнер
369000216

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KaterinaAngelovska.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.