Вашите придобивки на G Adventures

  • 2% Cashback + 10% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во G Adventures

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За G Adventures

G Adventures is an adventure travel pioneer offering the planet's most awe-inspiring selection of affordable small-group tours, safaris and expeditions. Our award-winning trips embrace authentic accommodation, exotic cuisine and local transport to put travellers on a first-name basis with the planet’s people, cultures, landscapes and wildlife.

ID на Трговски Партнер
369000179

Не можете да ја најдете вашата нарачка од G Adventures?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.