Вашите придобивки на Ferries-Booking

  • 1% Cashback + 10% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Ferries-Booking

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Ferries-Booking

Apart from the possibility to make your reservation Online, we guarantee our booking engine will help you find the best possible solution for your trip in the least amount of time!

We compare all ferry companies per route, all departure and arrival times, all prices and of course calculate all the offers and discounts you are eligible for based on your travel details. In other words, we offer a tailor-made reservation for you!

Choose to make your reservation in one of the 7 languages we support (English, German, French, Italian, Spanish, Dutch or Greek) knowing that our experienced multilingual staff is here to offer you assistance, before, during and after your trip.

ID на Трговски Партнер
369000172

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ferries-Booking?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.