Вашите придобивки на TicketLiquidator

  • 2% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во TicketLiquidator

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За TicketLiquidator

Consider us your one-stop shop for finding tickets to the hottest shows, the gotta-see games and the events that everyone’s talking about. No hassles. Great prices. Guaranteed.

We’ve been connecting ticket buyers and sellers since 2003, when Eminem and the Tampa Bay Buccaneers were at the top of their games and George W. Bush was president. Talk about staying power.

You want tickets to the most prestigious events in the country, often when they’re sold out? We provide access to them, and at prices lower than most companies in the secondary market. Our nationwide network taps into a massive online inventory of sports, theater and concert tickets, all guaranteed so you won’t get burned.

We open the doors to magnificent shows, thrilling games and monumental concerts with concierge service from our team of customer care specialists. When you need a ticket to the next huge event, start here.

ID на Трговски Партнер
369000161

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TicketLiquidator?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.