Вашите придобивки на Bookbinders Design

  • 3% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Bookbinders Design

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

За Bookbinders Design

Bookbinders Design is a Swedish company that designs and sells unique products of excellent quality in 12 concept stores and 28 shop-in-shops around the world.

We specialise in quality-handcrafted products with Scandinavian design in a range of natural materials. Our notebooks, photo albums, diaries and boxes are characterised by a wide spectrum of materials, shapes and colors.

ID на Трговски Партнер
369000140

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Bookbinders Design?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.