Вашите придобивки на Sightseeing Pass

  • 3,5% Cashback + 6% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Sightseeing Pass

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

За Sightseeing Pass

The Sightseeing Pass is the fastest growing Pass company, founded by City Sightseeing Group – operating in the leisure industry for over 20 years.

The Sightseeing Pass  is the top operator of City Sightseeing Passes in the United States. Sightseeing Passes are available for New York City, San Francisco, Washington D.C., Philadelphia, Miami, Key West & Puerto Rico. 

ID на Трговски Партнер
369000132

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Sightseeing Pass?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.